11 aprilie 2009

Bucati din realitate


Vocea lui avea ceva special.A realizat asta prima data cand a auzit-o.Era asa speciala ..l-ar fi ascultat mereu.Totusi acest prim moment ii aduce si tristete.El era in aeroport asteptand sa plece.Nu..nu era nimic atunci.O simpla prietenie din partea ei si o dorinta de mai mult la el.Cu timpul s-au schimbat dorintele,vorbe,vise si au realizat ca se intampla ceva.Desi departe ,vorbeau in fiecare zi .Timpul a trecut si rolurile s-au schimbat.Desi au existat momentele cand au fost impreuna,distanta a ramas.Acum ea era departe.A realizat ca daca nu era dorinta lui de a continua, totul s-ar fi terminat prea repede si ca are dreptate....in relatia asta el este cel ce iubeste si da mai mult.Sunt clipe in care ar renunta la toate visele pentru a fi langa el.Dar ambitia nu o lasa.Stii ..au implinit un an deja.Nu credea ca o astfel de relatie va rezista atat.Parca ea pe o deranjeaza din ce in ce mai multe lucruri.Chiar si ca lui ii este dor prea des de ea si vrea sa o auda si sa stie cat mai multe de ea.Pare ca ii invadeaza intimitatea.Aceea pe care ,odata,o impartea cu el.De ceva vreme se hotari ca trebuie sa se termine.Spera ca el sa faca ceva gresit ca sa aiba un motiv.Dar niciodata nu gasesa motive sufieciente.Totusi nu voia sa renunte..inca.Ca de obicei el suna.Stia ca il deranja sa nu ii raspunda si asta facu.Credea ca ignorandu-l va renunta.Comportamentul ei il facea insa sa fie ingrijorat,nestiind daca e bine.Nu ii cunostea prietenii sau familia ca sa poata intreba de ea.
Hotari sa ii scrie un mail.Sterse de cateva ori randurile.Nu era bine.Nici ea nu realiza de ce face asta;stia ca tine la el.Dar nu atat cat el.El mai merita ceva mai bun ca ea.Cineva care sa ii fie alaturi.In sfarsit si-a sters lacrimile ce cadeau pe tastatura,si a scris.
Dupa 2 saptamini primi un mail in care ea ii spunea ca nu merge si ca ar trebui sa renunte.Nu intelegea...De ce?..Ce s-a intamplat? Reciti mesajul de mai multe ori incercand sa o inteleaga.Cat de inutile ii pareau cuvintele in acel moment.Mai era o luna pana cand trebuiau sa se revada.De ce renunta tocmai acum?
Ea spera ca el sa ii raspunda.Sa o faca sa se razgandeasca.de ce insa?tot nu avea sa il mai vada vreodata .nu ar putea sa il mai priveasca in ochi.iar ei nu ar avea viitor.sau poate da?Mii de ganduri ii treceau prin minte.daca a gresit?El i-a zis ca o astepta ,atata vreme cat o va iubi.
Totusi legatura dintre ei se rupea in fiecare zi mai mult .Zile in care nici unu nu stia ce face celalalt si nici unu nu avea curajul sa intrebe.De ce contau atatea daca se iubeau?!

6 comentarii:

  1. yo tin cu ei :)... sa scrii si urmarea... parca vad ca'mi zici... d'apoi asta e de pe celalalt blog :D... o saptamana frumoasa draga Maya... a treia oara ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa se deruleze in realitate filmul si apare urmarea :)
    apoi nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui:-??

    RăspundețiȘtergere
  3. daca pentru unii e poveste daca pentru altii e traire pentru mine e amintire... sunt lunile din prima relatie in care eu m-am daruit cu fiecare sentiment, cu fiecare putere de a o duce mai departe... sunt lunile care au intarit ceea ce traiesc azi langa fiinta ce o iubesc mai mult decat orice, langa fiinta langa care traiesc!

    Sper doar ca ea sa-i fi scris la fel ca mine in multele mail-uri cu aceleasi razvratiri "TE IUBESC SI MI-E FOARTE DOR DE TINE!"


    mi-era dor sa te citesc Maya:) mereu iti citesc randurile la timpul potrivit!

    sa ai grija de tine!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam nasoala situatia, aici e problema cu relatiile la distanta, stai prea mult timp fata in fata cu sentimentele tale, nu ai timp pentru nebunii de moment, uneori simti nevoia ca pur si simplu sa-l saruti pe celalalt, sa poti sa-l vezi cand te saturi, sa poti sa-l urasti si apoi sa te impaci cu el. La distanta totul se petrece in mintea ta, ca sa aiba o sansa orice relatie are nevoie de contact fizic. O relatie apropiata poate sa fie ca un foc sa se aprinda si sa se stinga in cateva zile, saptamani si nu-ti pare rau, dar o relatie la distanta e doar o priectie la ceea ce va fi intr-un viitor posibil/probabil, de aceea atunci cand se incheie fara sa se implineasca iti lasa un gust amar. Poate ar trebui ca ea sa lase ambitia deoparte pentru o perioada si sa vada ce simte cu adevarat fiindca acum e confuza. se gandeste ca el o iubeste mai mult si nu e cinstit, dar in orice relatie exista cineva care iubeste mai mult, asta nu inseamna ca celalalt nu iubeste, doar ca are un alt ritm, un alt stil de a iubi. Pe de alta parte comunicarea este foarte importanta, ar trebui sa-i spuna ce o enerveaza nu sa se inchida in ea, adevarul doare, dar indoiala doare si mai tare, de aceea a devenit el atat de insistent si de posesiv, fiindca e speriat, e panicat de faptul ca nu stie ceva fi maine. Chiar daca o sa-l doara ce are ea de zis va fi mai bine, nu va mai fi suspendat in mijlocul marii, va stii pe ce teren sta, iar daca e de rau cu timpul se va consola, sau cine stie poate va putea sa indrepte situatia, totul e sa nu se intample asta prea tarziu. Think about that. Depinde doar de ei daca o sa continue sau nu, dar de ei impreuna. Bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc de sfaturi dar cand nu se mai vrea ,numai sa se puna punct se poate

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=gTXVMGbpVRw&feature=related
    When there's nothing left to sa, then something's wrong... and then you have to draw the line. :( se apropie cortina si sfarsitul spectacolului pentru toti...

    RăspundețiȘtergere