08 ianuarie 2009

”Sunt din ce in ce mai multi oameni care nu mai raspund la telefon, la sms, la mail, la un zambet, la o privire”.Pentru ca incet uitam sa comunicam prin zambete sau priviri.Excludem lumea aceasta lipsita de viatza.Totusi sunt din ce in ce mai multi oameni ce considera asta normalitate.Anume lumea virtuala.Sunt cazuri in care esti catalogat ca incult pentru ca nu ai blog,mess etc.
Cred ca asta arata ca incepem sa ne pierdem sentimentele,sa le transformam in emotii de mess si sa acordam timp unui nume din id de mess nu unor persoane.Acum ceva vreme nu aveam destule fetze de mess pentru a-mi exprima emotiile dar acum nu am emotii sa folosesc toate fetzele de acolo.Si toate astea se intampla pentru ca le permitem pentru a fi asemenea tuturor,pentru a fi acceptati in marea turma.

8 comentarii:

  1. normalitatea depinde de ochii celui care o percepe si cum o intelege fiecare sau nu. ce vede ca a fi normal unul poate fi total anormal pentru altul... e doar vorba de obisnuinte

    RăspundețiȘtergere
  2. hi :) master... ai dreptate... ca de obicei... :(

    RăspundețiȘtergere
  3. @invizibilul:sa inteleg ca tu consideri a trai in lumea virtuala ceva normal?
    @andrei: eehh..stai linistit ca pe tine nu te-a atins lumea virtuala

    RăspundețiȘtergere
  4. Depinde de abilitatea fiecaruia de a intelege lucrurile.Eu virtualul il ocnsider un instrument , nu un mod de viata sau o exprimarea ce inlocuieste realul .. depinde de atitudinea fiecaruia ..

    RăspundețiȘtergere
  5. se zice ca normalitatea este o fictiune ideala..

    RăspundețiȘtergere
  6. fiecare considera normalitatea lui normala.eu stiu ca lumea mea nu e normala(adik majoritatea) dar o prefer

    RăspundețiȘtergere
  7. cata de dreptate ai! Acum aproape toata lumea isi traieste viata pe mess, blog etc.. A innebunit de tot lumea!
    P.S: scrii f frumos!

    RăspundețiȘtergere