15 aprilie 2009

Realitatea nu are taste



El: Daca te-ai suparat pe mine,imi pare rau!Daca am spus ceva ce nu trebuia, nu am facut-o cu intentie!Ceea ce vreau sa-ti spun e ca incerc sa nu ma atasez de tine,pentru ca nu stiu daca e bine sau nu,nu stiu ce vrei tu de fapt.Incerc sa-mi limitez cuvintele prin ' ... ' tocmai ca sa nu gresesc.Nu vreau sa strik 'relatia' care o am cu tine (poate cam exagerat cuvantul dar,,,) Nu vreau sa spun ceva gresit ,sa fac ceva nepotrivit pentru ca acum ,cand te-am gasit,ma simt un pic mai bine!Nu vreau sa spui ca sunt egoist,si ma gandesc doar la mine,dar chiar nu vreau sa te pierd!
Ea: nu am de ce sa ma supar p tine.si ma bucur ca te simti mai bine.macar un lucru bun fac in viatza:)

Ea: iarta-ma.am incercat sa te ajut dar mi-ai amintit atatea lucruri ingropate.am crezut ca nu mai am lacrimi si daca am nu le-as irosi pt nimeni.mereu intelegi invers ce vreau sa spun..chiar daca nu o sa mai vb cu mine itzi multumesc pt zambetele pe care mi le-ai dat..chiar si pt lacrimile de acum..si sa ai grija de tine pt ca [stiu ca nu o sa crezi] imi pasa de tine. tu mi-ai repetat ce am zis eu ultima data in seara asta de atatea ori dar eu nu am voie sa fac asta..cum esti tu ,nu vreau sa simt din nou ca sa am de unde cadea.
El: Nu trebuie sa-ti ceri iertare,nu ai de ce sa o faci!Ceea ce nu ti-am spus la momentul potrivit e ca atunci cand mi-ai spus "vezi ca totusi e adevarat ce mi se spune?" mi s-a luminat fatza,si mi-am spus :trebuie sa-i dovedesc contrariul,pentru ca eu si cred ceea ce spun!De cate ori ti-am spus sa nu mai crezi asta, sa nu mai gandesti asa?Iar eu vreau sa te fac sa crezi ca, de fapt,a fost o coincidenta!Imi pare rau dak ti-au dat lacrimile din cauza mea,sincer nu meriti asta!imi pare rau pentru ca nu pot sa te ajut si mai mult, sau macar sa te ajut pe jumatate asa cum o faci tu cu mine!"imi pare rau",parca , a devenit ceva banal,"iarta-ma",parca nu o mai face nimeni!Ce imi ramane sa fac e sa demonstrez ca imi pare rau!Ce pot sa spun,sau ce pot sa fac,incerc,sa te apreciez!dar se pare ca nici la asta nu ma pricep,vezi foarte bine ce discutii au fost in seara asta!voi vorbii in continuare cu tine,asta bineinteles dak si tu vei dori!Nu pot sa oblig pe nimeni sa faca ceea ce nu vrea,asta insemnand ca nu pot sa te invinui cu nimik daca nu imi vei rasp la mesaje!
Stii,uneori sunt un las,imi e frica ,si incerc sa fug imediat.incep sa ma tem de anumite lucruri,ma lovesc singur de situatii din care nu pot iesi,si incerc sa fug..dar mai mereu raman prins in propia capcana,pe care eu am construit-o si nu stiu cum sa scap din ea!
Sincer nu vreau sa te pierd,atat de mult cat te am ,nu vreau sa pierd nici de data asta!
Nu stiu dak vei citi dimineatza mes,sau mai tarziu!Dar totusi iti spun noapte buna ,fara lacrimi,si,,,te pup!


Ea:ce spuneai inainte sa inteleg ca erau ce?nu voiai sa te plictisesti.de fapt nu mai conteaza.a fost interesant sa imi pese mie si atat.asa puteai sa te scutesti de efortul de a ma face sa cred ca itzi pasa,sa nu mai am ideile acelea.totusi prefer sa cred ca ai fost sincer..si ca te-am ajutat cu ceva.
chiar imi pare rau..daca ma vei ierta vreodata..mai vb.
mai tb sa imi pese?
macar la asta raspunde-mi

El: iti spun totul din prima,.nu am nevoie de ocolisuri sau de altele.un e-mail,un mesaj pe mess..se putea lasa!hmm,parca ti'am cerut sa intrii pe net sa lamurim lucrurile,,deoarece pana la urma nu stiu ce era de lamurit..probabil de lamuriri la lamuriri!poate ca meritam stii,nu vreau sa ma subestimez sau sa'ti cer in genunchi un "pa" ,dar..daca asta e decizia ta si asa te'a taiat capul sa faci..m-ai surprins..pacat ca nu pozitiv!treaba ta,eu acum termin primul si..nimic !nu vreau totusi sa iti mai chinui degetele si sa mai raspunzi la e'mail'ul asta ,pentru ca de data asta chiar nu mai conteaza!
tot ce mai am de zis e sa ai grija de tine!

5 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=lAuIoDqSDc0... ia vezi... ce zici?... sa fii linisita de sarbatori... da? hi hi hi .... sa atragi lumina :)... ca apoi s;o daruiesti :) >:D< >:D< >:D< de fapt... sarbatori fericite draga maya... asta a fost a 4'a oara :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am venit cam tarziu ca comentariul anterior. Oricum in viata important e sa-ti fie bine, sa-ti fie bine dar sa incerci sa-i deranjezi pe ceilalti cat mai putin. Mi-a placut un citat o data: "Libertatea mea incepe acolo unde se termina a celorlalti." Si ca sa vezi ironia sortii... Oricum have a nice life.

    RăspundețiȘtergere
  3. grele cuvinte aruncate de un el si o ea care au uitat sa lupte,ca mai toti oamenii de altfel...:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa poti lupta trebuie sa ai si pentru ce sa lupti. Cand unul dintre ei a abandonat lupta, atunci totul e in zadar.

    RăspundețiȘtergere
  5. e pacat cand incetezi lupta din greseala si apoi nu o recunosti din mandrie.asta ar fi un motiv pentru care s-a pus punct intre cei doi

    RăspundețiȘtergere