08 aprilie 2009

Reprezinti tara?!

Traim in o tara in care numai se vorbeste cand este vorba de noi,aia ce aleg ca prostii altii destepti sa ne fraiereasca.Nu stiu care om din tara asta a crezut ineptiile ce s-au spus in campinii dar probabil destui pentru ca s-au dus sa voteze.
Nu exista banii pentru salarii si sporuri ale populatiei dar pentru marirea salariilor deja umflate exista sporuri.Acum astia ce se plang ca nu ii place la munca,ca la copilu lui nu ii place la scoala sau ca nu invata nimic[ori e profesorul prost ori copilul ca de sunt altii e grav] i-as invita sa mai voteze o data.Ca sa schimbe un kkt.Aceeasi conducatorii obositi si oamenii superficiali vom ramane.Aceeasi popor care zice dar nu face nimic.Aceeasi legii ale pupatului in fund sa ajungi sus.Ne vedem toti interesul nostru personal si ne doare undeva de altii.Atata vreme cat nu ne deranjeaza sa faca greva.
Toti avem drepturi ,chiar de le incalcam pe ale celorlalti.De asta este o tara cu din ce in ce mai multi analfabeti ce devin subiect de stiri,care scriu ca pe mess oriunde.Ca la scoala invata sa isi arate talentul in prostie ,sa se bata si sa ii scuipe pe aia ce incearca sa invete.Poate sa le faca cineva ceva?Logic ca nu poti lovi copilul(a se citi paluga de 1,80 si 100 kg ) chiar daca esti un sfert din el.Dar el poate.Traim in un circ ambulant nu intr-o tara.
Inca o data imi pare rau ca nu mai exista pedeapsa cu moartea.Multi o merita.Pentru asta m-as duce sa votez.

2 comentarii:

  1. yo incerc sa nu ma mai enervez :)... e putin posibil... dar incerc... sa;ti fie inima buna draga maya :) noapte buna :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu incerc.dar ma apuca uneori.nu pot si nici nu vreau sa fiu ca turma:).
    p.s mi-ai zis maya.:D

    RăspundețiȘtergere