03 mai 2009

O fapta buna

Cei care lucrati stiti ca din impozitul datorat statului 2% se poate directiona spre organizatii non guvernamentale.Organizaţia beneficiară nu primeşte informaţii personale (nume, venit, adresă, loc de muncă) de la contribuabil.Daca voi nu lucrati in mod sigur aveti cunostinte si prieteni care lucreaza si pot face asta.Eu,cel putin,prefer sa dau unui ONG decat statului ,acesti bani.Astfel fac si o fapta buna.
Asociatia D3generatii are ca scop dezvoltarea oamenilor în general, şi a tinerilor în special, în domeniile importante ale vieţii: intelectual, fizic şi spiritual.Ei dezvolta si voluntariatul,o parte a societatii putin dezvoltata la noi.
Cei care doriti sa redirectionati cei 2% spre aceasta asociatie imi puteti lasa un mail[pana pe 10 mai] pentru a va trimite formularul si alte detalii de asociatie.
P.s cei care facem voluntariat in cadrul acestei asociatii suntem elevi sau studenti,care de 3 ori pe luna incercam sa ii ajutam ,prin activitati educative, pe copiii din centrele de plasament si pe cei cu handicap fizic si psihic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu