11 iulie 2009

Cu alti ochi


Pleca din basm cautand un altul care sa o elibereze.Insa in fiecare seara avea acelasi vis..din el isi amintea doar ultimele cuvinte"povestea are sfarsit".Stia ca si povestea ei va sfarsit dar voia sa ii faca unul frumos care sa ii inspire pe altii sa isi scrie propriile povesti.Incepu sa caute o poveste..una care sa o implineasca.Se gandi ca se spune ca lucrurile bune cad uneori din cer.Isi ridica ochii spre cer si vazu un nor ce ii zambea parca si se hotari sa il urmeze.

Cat l-a urmat nu se stie dar la un moment dat norul disparu.Atunci se uita in jur si vazu o padure alba ce sclipea in lumina,dand impresia ca se afla printre o multime de stele.In departare vazu o stea ce stralucea mai frumos si apropiindu-se vazu ca de fapt era o faptura.

"Nu incerca sa ma topesti ..ingheata cu mine".. se auzi o voce.

"De ce ai renuntat la sufletul tau ?"

Nu am renuntat ..mi-a fost luat

Nu iti poate fi luat ,trebuie sa il dai

Da..ai dreptate.L-am dat persoanelor gresite si cand am vrut sa il iau inapoi era inghetat.Asa ca am decis ca toti trebuie sa faca asemenea mie......sa inghete inainte de a fi inghetati.

Se afla pe taramul sufletelor ce au renuntat la viata si au inghetat.Atunci simti cum un fior rece o strabate si in gheta din jur se vazu aproape inghetata.

"Nu imi poti lua sufletul..."

"Tu mi-l dai"

O lacrima calda ii picura pe pamintul inghetat.Simti o mana calda pe umar si se trezi.Alaturi de ea vazu visul ce il cauta.Acesta avea forma unui inger.Zambind ii zise " fiecare poveste are sfarsit"

Cand deschise ochii realiza ca a fost un vis.Si totusi fiecare poveste are sfarsit ..sau povestea nu are sfarsit

2 comentarii:

  1. E asa de placut la tine pe blog, calm, liniste..
    Povestea ta imi aduce aminte de cineva..

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc. :)
    se poate stii de cine anume?

    RăspundețiȘtergere