20 septembrie 2009

Nu inteleg placerea ,cand iubesti sa ii scrii dedicatii si sa ii spui "te iubesc" la fiecare postare de pe blog.Mie imi pare ceva ce poti face poate pe "minunatul" hi5[loc de agatat mai nou].Aceste lucruri ar trebuie sa le stie aceea persoana numai, nu intreaga lume virtuala.Am facut la randul meu anumite declaratii pe blog dar fara nume.El trebuia sa inteleaga ca ii este adresata si atat.O fi numai ideea mea dar iubirea este ceva al nostru nu al tuturor.Anumite chestii sunt numai pentru cei doi.Cu cat sunt mai multi in o relatie nu poate fi ceva ce se va derula normal.Nush...mi se pare ca permiti tuturor sa intre in locul unde trebuie sa fie numai doi.Nu cred ca sunt egoista dar nu simt ca il iubesc mai mult daca ma laud altora.Si nici el nu cred ca se simte iubit mai putin pentru ca nu il pomenesc zilnic.Sincer in aceasta privinta nu conteaza altii ci numai noi.Multi altii nu considera asa si poate unii care mai treceti pe aici intelegeti de ce.Explicati-mi si mie..asa de curiozitate

4 comentarii:

  1. Mai...mie mi se pare enervant sa scrii pe hi5 ca-l iubesti. uiti insa ca blogul inseamna un jurnal public. Asta e una din definitiile lui. Gandeste-te putin la Alex'andra, nu stiu daca o citesti, daca nu, o gasesti la mine in blogroll, ea isi declara iubirea fata de prietenul ei si povesteste fel de fel de lucruri pe care le fac impreuna. Si nu pare deloc exagerata, deloc aiurea, e chiar simpatica. Face parte din viata ei si daca ea pe blog nu vrea sa scrie despre politica sau boli incurabile, e dreptul ei sa scrie despre ce isi doreste, inclusiv viata ei, inclusiv relatia cu persoana iubita. Eu nu stiu daca mi-as striga dragostea pe blog, in general mi-am strigat nemultumirile, insatisfactiile, suferintele legate de aceasta tema. Dar daca l-as iubi, poate mi-as dori sa strig in gura mare ca-l iubesc. E blogul meu, e spatiul meu virtual, fac ce vreau cu el. vrei, ma citesti, nu, pa. cam asta e filosofia.
    Poate o sa zici ca nu la lucruri de genul asta te refereai sau poate n-o sa-mi dai drepatate. Ei, eu asta cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi5-ul este de mult timp un site de agatzat, nu stiu de cand crezi tu ca "mai nou" este un site pt agatzat?

    RăspundețiȘtergere
  3. @hubba:dar in jurnalul asta nu scrii tot ce simti pt ca stii ca il citesc si altii.dar nu la asta ma refer.
    ci ca anumite chestii in o relatie trebuie[parerea mea] sa fie numai intre ei.si nu am zis sa nu se scrie ..doar ca eu nu inteleg de ce.
    @dementor:mai nou in sensul ca acum este numai de ...inainte mai avea si alte functii :D

    RăspundețiȘtergere