09 decembrie 2008

Ma iubesc cand ma iubesti


Gandurile se opresc la tine si bat la usa sufletului tau.Cuvintele se scutura de praf, isi reconditioneaza forma si itzi zambesc.Zambetele se strang in litere si se ascund sub o umbrela.Tacerea se coloreaza in curcubeu si isi asteapta rostul.Afara la fereastra,iarna ofteaza.

12 comentarii:

  1. mai maya :)... poi ce faci aici? te joci cu literele? si de ce asa de frumos? dar de ce asa de ametitor? si cum de asa colorat? frumos draga maya :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @andrei:eu ma joc cu ,cuvintele iar tu cu pozele:D
    @iulian: Chiar??sincer multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Alb-negru si culori vii...nu stiu cum reusesti sa le imbini si sa iasa asa bine. Parca pictezi sentimente si idei :). The godess of words and feelings :P.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu .nu godess.lumea mea nu are regine de nici un fel.
    exista multe lucruri ce dau viatza cuvintelor.ca scriu despre frumos sau urat ma ajuta sa respir colorat.iar unele sunt pur si simplu un joc de cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Godess in sensul de creatoare...Oricum e prima data cand citesc ceva si am impresia ca simt fiecare cuvant. Credeam ca cei care scriu asa nu sunt reali :P.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai nu sunt reala.o spune si numele.eu amestec cuvintele numai :P.simti probabil pentru ca eu postez ceea ce simt in cuvinte

    RăspundețiȘtergere
  7. am citit cateva dintre posturile tale, imi place foarte mult cum te exprimi si faptul ca TE comunici cum putine persoane pot sa o faca in scris.

    P.S. acele posturi sunt ascunse tocmai de cel care se regaseste in ele. [iti voi da parola in alt comment pe care te-as ruga sa il stergi ulteriot]

    RăspundețiȘtergere
  8. nici nu observasem greseala
    Crezi ca tipul si-ar da seama ca e vb de el??si daca ar stii nu te ajuta sa stie?

    RăspundețiȘtergere
  9. normal ca si-ar da seama. si nu, nu e bine sa ii dai unui copil informatii pe care nu stie cum sa le controleze. In loc sa inteleaga, ar fi maximum amuzat.

    RăspundețiȘtergere
  10. pacat atunci.pe orice copil care a iubit ar trebui macar sa il deranjeze sau sa il doara asta.macar sa realizeze ca a gresit.

    RăspundețiȘtergere