29 aprilie 2009





Ati observat ca majoritatea comenteaza si citesc blogurile prietenilor si a celor mai cunoscuti?mie asa mi se pare.parca frica de a fi cunoscut apare si aici ,transformati aceasta realitate ascunsa in realitatea de zi cu zi pe care nu vreti sa o stie multi.de ce?pt ca v-ar judeca si poate ar avea o parere proasta.a ajuns sa conteze parerea unui nume afisat deasupra unui comentariu,a cuiva pe care nu pot sa il numesc om pt ca nu il voi cunoaste probabil niciodata si imi voi face o parere de aceea persoana doar din ce scrie.din ce in ce mai putine bloguri personale si tot mai multe generale.probabil ne pierdem sentimentele,le ascundem si nu le afisam decat la cerere si pt a multumi pe cineva.pacat ca multi au uitat sa fie ei si nu ce doresc altii sa fie.pacat ca nu sunteti capabili sa va fiti reali mereu.

12 comentarii:

  1. Nu poti fi 100% real mereu si mereu. Pentru ca nu traim intr-o lume in care sa putem face asta, din pacate. Pentru ca suntem nevoiti sa purtam masti pentru a supravietui. Nu e un lcuru bun, dar...ce putem face? P.S.: Bine-ai venit la mine in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti vedea multe din ceea ce scrie o persoana dar pe de alta parta poti sa vezi la fel de putine. Nu trebuie sa ne facem griji ca nu vom mai avea sentimente.. trebuie doar sa fim noi si asta nu se va intampla

    RăspundețiȘtergere
  3. poti incerca sa fii.e mai bine decat sa incerci sa fii placut pentru ceva ce nu esti.
    putem face asta,problema e ca putini au curaj.singuratatea ,astazi ,e un lucru ce se evita.totusi ar trebui sa ne ascultam cateodata si sa aflam ce ne lipseste,nu ce cred altii ca ne-ar trebui.
    p.s multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ionut:depinde cat stim sa interpretam ce scrie.oricum citind mai mult am putea sa ne formam o idee despre o latura a acelei persoane :).mersi ca ai trecut pe aici

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate oameni pretind ca sunt altceva, altcineva dintotdeauna. Multora fie nu le place viata lor, fie se joaca, incearca sa fie altcineva, de cele mai multe ori din plictiseala, sau fiindca incearca sa scape de ceva ce au facut sau au uitat, altora le este mai usor sa vorbeasca despre ei la persoana a 3-a. Fiecare cu nevoile, necazurile si problemele lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dioscoride:De ce trebuie sa le gasim scuze?fiecare avem momente asa dar sa recunoastem ca gresim si sa facem ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca eu ma aflu exact in situatia opusa... parca imi e mai ciudat sa imi citeasca oamenii pe care intr-adevar ii cunosc blogul; parca ma simt mai lejer cand am judeca straini, nu apropriati...

    Si totusi... mie nu imi plac blogurile generale; le prefer pe cele personale, sa cunosc mici bucatele brute sau prelucrate din niste oameni. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu le-am gasit scuze, poate ca sunt si eu in parte unul dintre ei, sau poate ca nu, depinde cum ma percep cititorii, dar nu am cautat scuze, doar ca asta e realitatea, oamenii se ascund, voluntar sau involuntar, au nevoie de o protectie atunci cand se arunca in necunoscut, pentru unii e involuntara, altii nu pot scapa de ea. Nu e o scuza, sunt fapte, iar oamenii sunt oameni si nu or sa se schimbe;) nu toti.

    RăspundețiȘtergere
  9. @copiiiiubirii:Strainii nu stiu sa analizeze exact ce ne deranjeaza.poate de asta e mai usor si nu ne deranjeaza.si eu prefer blogurile personale[stiri,informatii gasesc daca dau un search].dar cum ziceam sunt putine..sau am gasit putine.
    @dioscoride:pacat ca se schimba.prefer sa vad omul nu masca.nu se poate sa fim placuti de toti asa ca ce rost are sa ne prefacem?

    RăspundețiȘtergere
  10. mai presus de toate e adevarul indiferent de kt d dureros poate fi...te doare mai tare dk esti mintit;)

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Nasty, acum depinde de fiecare om in parte. Din experienta mea am aflat ca majoritatea oamenilor isi doresc sa afle nu adevarul, ci ca adevarul este asa cum il cred ei. Acum nu stiu ce doare mai tare: adevarul sau minciuna, cred ca depinde de fiecare in parte: minciuna poate sa doara din cauza ca acela care te-a mintit n-a avut suficienta incredere in tine. Cred ca pana la urma aici este cheia: d-aia se ascund oamenii fiindca nu mai au incredere in ei, nu au incredere ca ceilalti ii pot intelege si cei mai slabi ajung sa se creada anormali. Daca vrei ca oamenii sa se deschida in fata ta trebuie sa le castigi increderea. P.S. daca vrei un blog simplu, personal arunca o privire si aici: http://simplexratioveritatis.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere