29 mai 2009

Va prezint ,pe scurt,o poveste despre care as vrea o parere obiectiva.
Sa incepem:2 tineri s-au cunoscut ,s-au cuplat si ceva luni [in jur de 2] au locuit in acelasi oras.Ea se muta la mare departare si el [numai] o viziteaza o data pe luna,cateva ore.Asta cand ea nu este bolnava fix in aceea zi.Am uitat sa mentionez ca ea lucreaza si intentioneaza sa urmeze facultatea la o si mai mare distanta de el desi el stie[pentru ca asa ii spune ea] ca va urma facultatea in acelasi oras cu el.El[numai] o suna sa vada ce mai face ,ea nu are niciodata credit.Ea poate iesi cu oricare alt tip la un suc si asta nu este treaba lui.El a cam sarutat vreo 2 tipe si ea a spus ca asta e pentru ca fete il considera atragator .

Asta a fost povestea si m-am abtinut sa imi exprim parerea legata de subiect,pentru ca se pare ca pot fi subiectiva.
Intrebarea mea este :exista iubire aici,ea il iubeste sau il foloseste?Dar invers?
Daca aveti alte pareri si mai bine.Multumesc

11 comentarii:

  1. mie nu mi se pare absolut deloc o relatie normala.Si eu am avut o relatie la distanta,dar asta mai mult ne-a legat...parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca in cazul lor este vazuta ca problema distanta[la cea in km ma refer]

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal ca nu e normala relatia.
    Si nu, nu cred ca ea il iubeste, in schimb el pare...un blegut din ala (ca sa nu-i zic "balega":)) ) indragostit care e orb. Doar ca nu ai specificat cu anume ar putea ea sa il foloseasca. Adica faptul ca doar el o suna sau ca doar el merge la ea nu insmn k ea il foloseste. Daca insa se foloseste de el din alte puncte de vedere in afara de cel afectiv, sa zicem, aici da, e o problema.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg cum adik nu e relatie normala.sau ce la ce va referiti
    @hubba:ai dreptate in mare parte.sa zicem ca il foloseste pentru nu a ramane singura,pentru ca material nu are ce.cel putin acum

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma voi abtine sa folosesc un cuvant urat, iar pana voi termina de scris acest comment de fapt imi voi da seama ca mai bine nu comentam deloc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta nu este deloc o relatie. E doar un motiv de a spune ca "esti cu vineva". Daca eram in locul tipului cred ca luam in patul meu ce putin 10-20 de fete ca sa uit de aia care cica "ma iubeste"! :))
    Ce gluma buna! Cand iubesti faci tot posibilul sa te vezi cu celalalt mai des. Faci tot ce-ti sta in putinta sa castigi respectul si increderea celuilalt, insa ceea ce face ea nu mi se pare normal.
    Bun, si eu am amice cu care mai ies din cand in cand, dar nu se ajunge mai departe decat o iesire la un suc sau o plimbare prin cartier.
    Deci concluzia mea: el e un fraier ca "sta" cu ea, iar ea e o curva! :)
    [poftim ca ai aflat si parerea mea aia "buna"]
    Succes! Multumita aqm, Maya?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu tot nu-s multumit! [-(
    Barbatii sunt afemeiati si femeile sunt curve! :) [scz pt generalizare]
    Acum sa vad cum imi sare lumea in cap... Hai, sa-i vad si pe cei de pe blogul tau qm imi sar in cap. Sa le dau adresa sa arunce cu pietre in gemul meu? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. te anunt daca vor adresa ta :)))
    btw sunt de acord cu tine.se mai schimba cand ii paleste[in ambele cazuri] iubirea[de bani,masini etc :D ]

    RăspundețiȘtergere
  9. "Ceva luni, în jur de 2". Ceva luni pentru mine înseamnă măcar 3. Iar în jur de 2 luni nu înseamnă aproape nimic în materie de relaţie, dacă ne gîndim serios la sensurile şi implicaţiile termenului. Într-o lună şi ceva abia apuci să ştii cîte ceva unul despre viaţa celuilat, necum despre micile amănunte importante care fac o relaţie să fie relaţie

    Mai mult, nu am toate datele. Faptul că timp de în jur de 2 luni au locuit în acelaşi oraş nu înseamnă iarăşi nimic. Sunt oameni care locuiesc împreună ani de zile pînă într-o zi încep să se întrebe ce caută unul în viaţa celuilalt.

    Deci, din punctul meu de vedere, nu se pune problema în termenii unei relaţii. Iar tipul îi face încă curte, prin urmare e normal să o sune el :)

    RăspundețiȘtergere
  10. nu toata lumea are aceeasi valoare a timpului.iar eu am incercat sa povestesc subiectiv.
    si sunt oameni ce se cunosc in o saptamina.sunt cazuri si cazuri.dar eu consider ca in o relatie sau daca se vrea sa fie una,fiecare face ceva.

    RăspundețiȘtergere