02 iunie 2009

Jocuri..Povesti


Nu ma intreba.Nu stiu..ma ascund. stiu ca daca ma vei privi in ochi o sa afli tot.cana cu ciocolata calda e acum rece si varsata. Stropi de ciocolata picura pe parchetul acoperit de praf . ma tulbura.am uitat ce ai intrebat ai intrebat doar cat e ceasul. e ora fixa imediat. ma vei iubi atunci?

Totusi. ...vino mai aproape sa-ti simt mirosul.Dar nu ma atinge. Lasa-ma pe mine sa fac primul pas. altfel ma voi retrage. esti mai cald decat imi imaginam. te privesc si imi lipesc buzele de tigara alba. te simt in interior cand fac asta.imi imaginez ca tu esti tigara. si stiu ca asa ma vei lasa fara impotrivire sa ma inec cu tine.

nu pot sa-ti spun nimic.nu-mi gasesc cuvintele. stau ascunse in prea multe pagini ingalbenite de fum si timp. am scris. am scris tot ce nu-ti puteam spune.nu stiam sa iubesc. Mi-era teama sa ma las iubita. am scris file si file. si m-am maturizat. Uite.nici macar nu vei recunoaste modul in care te iubesc. Ti-as cuprinde obrajii in palme si ti-as saruta apasat buzele. Dar nu o fac... haide. .sa fugim. sa ridicam praful in urma noastra. sa afle vecinii ca aici locuiesc persoane care se iubesc. de ce? de ce te uiti asa? gata! S-a facut fix. Spune-mi. cum e cu iubitul? iubesti? ma iubesti? ieri spuneai un "da" mai ferm... poate e imaginatia mea doar. stiu ca inca ne iubim.

de ce se schimba totul? nu e doar in capul meu. e in tot ce ne inconjoara. unde iti sunt hainele? de ce doar lucrurile mele sunt imprastiate?ma doare capul. Spune-mi ce joc nou jucam. baba oarba? Leaga-ma la ochi. o sa te pot gasi si legata la ochi, si in intuneric, si dincolo de moarte.

nu-ti pierde rabdarea. ma cunosti doar. daca te grabesti spune-mi atunci intr-un singur cuvant tot. pleci?! cum adica. nu, nu am mai vorbit despre asta. de ce se tranteste o usa? de ce... ai plecat?


P.s Daca cititi azi urmariti filmul Te iubesc.Nu ma atinge[procinema]

2 comentarii:

  1. Pot lua postul personal?
    L-ai scris dupa ce ti-am zis eu ca nu te mai iubesc? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @giolly:mersi
    @Dement0r:cum doresti.oricum stiu ca ma iubesti

    RăspundețiȘtergere