28 iunie 2009

Pe aici,pe la mine

nu se vad adresele celor care scriu.Ca este sau nu o chestie a blogspotului... sau poate nu stiu eu .Este si asta o optiune.Insa ,spuneam asta,ca cei care imi scriu offtopic sa stie ca pot astepta sa ii contactez eu pentru multa vreme si tot nu se va intampla nimic.
Apoi nu as vrea sa ma mut pe un domeniu al meu[momentam] pentru ca nu vreau sa ma simt obligata sa scriu.Coltul asta al meu de aici imi place si m-am obisnuit cu el.Asa ca imi las aici gandurile.Dar va multumesc.
Ma gandeam zilele trecute ca am atata lume la blogroll si la multi nu le stiu numele ci numai nick-ul.Cei care doriti si nu sunteti cautati :D sa imi spuneti numele si de ce v-ati ales nick-ul.
P.s absolut toti care sunt rasfoiti imi plac.Cand nu va mai fi asa nu va mai fi acolo.

Sa incep eu: numele maya inseamna iluzie si mai exact pentru mine arata cum ma vad altii,fiecare cate o parte.Nici mie nu imi place sa ma descriu ci prefer sa ma cunoasca prin ce fac sau citesc.Altceva la...mail.@yahoo.com .glumeam.Da-ti un semnn la rubrica kontact din dreapta

8 comentarii:

  1. Si eu ii rasfoiesc pe toti cei de la mine. Ca doar de-aia ii recomand, nu pot recomanda ceva in ce nu cred.
    Nu-ti mai spun povestea pseudonimului meu, ti-am zis-o nu de mult:p
    Faptul ca te muti pe un deomeniu nu te obliga la nimic; scrii pentru ca asa vrei, pentru ca asa iti vine; eu de cateva zile nici nu ma mai uit la statistica, deseori e irelevanta.
    Imi place sa cred ca mi-am facut niste prieteni virtuali prin intermediul blogului si asta e un lucru care ar trebui sa ne bucure pe toti. Multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu asa m-as simti.mai ales ca imi este oferit domeniul si nu il platesc eu.voi vedea in timp.e bine aici acum
    Poate dupa ce facem comunitatea cu fetele o sa facem si intalniri.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai si Maya e si numele sau doar nick-ul?

    eu am ales Sangerica pt ca...asta era nick-ul pe care il foloseam in perioada studentiei la diverse joculete cu colegii (mai un counter, un nfs, o fifa, un football manager, etc. ) si pt ca imi place f mult :D

    RăspundețiȘtergere
  4. doar nick-ul,din pacate.cred ca pana la urma il schimb :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut mult fraza cu daca vreti sa va contactez ziceti-mi numele vostru mai intai,iar apoi de ce v-ati ales nick-ul asta =))))

    RăspundețiȘtergere
  6. asta ai priceput tu din ce am zis :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Numele meu e Bogdan si Dorian. Iar nickul...e o poveste lunga ce porneste de la un catel pe care l-am crescut de mic. Si am inceput sa am nickul asta de prin 2000, cu mIRC, messenger, chaturi, locul de munca anterior, retea, gaming, blogging...sunt oameni pe aici prin cartier care ma stiu drept kudu si nu-mi stiu numele. Si nu ma supar, e cam la fel pentru mine daca ma strigi kudu sau Bogdan. Dorian il folosesc foarte rar...adica...doar bunica-mea ma striga asa. Satisfied? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. very
    cred ca mi-ai zis o data de dorian.mie imi place mai mult.

    RăspundețiȘtergere