31 august 2009

In lipsa


De ce ne laudam cu suferintele,durerile ..cu cea ce este rau in noi?nu mai exista oare nimic in lumea asta care sa ne merite atentie si apoi zambetul?ne bazam mereu pentru a ne smulge un zambet pe cei de langa noi..oameni uneori care ne sunt straini desi ii stim de o viatza.Uitam ca exista natura..cu fiecare anotimp are ceva nou .ceva care ne merita atentia..o floare ..un fulg de nea..un nor ..lucruri ce ne ies in fiecare zi si trecem fara sa le vedem.poate pentru ca in suflet nu mai exista lumina care sa ni le arate.Inchisi in noi asteptam un altul sau o alta sa ne scoata din monotonia vietii.Daca am putea striga asta si sa fim sinceri .pote s-ar intampla o minune.Asa am invata sa iubim fara a fi egoisti ,fara a ne gandi mereu la noi..am vedea tot ce ne lipseste in ochii cuiva ..si am observa ca nu ne lipseste nimic
p.s sunt foarte bine.doar obosita :)si o durere de masea..damn

7 comentarii:

  1. O temă nouă a blogului? Nu-i rea deloc...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ma duc la dentist:D.s-a umflat si nu mai doare.
    nu sunt buzele mele.si din pacate proprietara e din alta tara :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei, nu ma laud cu suferintele si durerile mele. Chiar incerc zilnic sa mai aduc un zambet pe fetele oamenilor. Daca vrei sa te bazezi pe mine sa zambesti, probabil nu ai sa fii dezamagit(a).
    A sosit anotimpul castanelor? Nu de alta dar am o promisiune de la cineva de prin orasul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. bun.ma bazez pe tine dar nu vad nici un rezultat:-?
    acum..ma refeream ca ne laudam prin faptul ca spunem altora sau de plangem in aceste situatii.
    luni o sa ma duc sa iti iau.poate imi cade una in cap.mai departe ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca unii dintre noi vedem numai partea goala a paharului, si uitam sa mai privim in jurul nostru si sa ne bucuram de lucruri simple.

    RăspundețiȘtergere