09 octombrie 2009

Nu e asa?


Femeile[majoritatea] cand iubesc tind sa ii acapareze viata.Cand se poarta prea bine isi fac scenarii fanteziste in care le inseala.Multe au impresia ca daca spun "te iubesc" trebuie sa li se ierte orice.Prezentul e capabil sa ne omoare, dar trebuie sa ii acordam sansa de a se transforma in trecut.Din "iubire", ajung sa minta,sa il urmareasca si isi caute rivale,pe care sa le sune si sa le ameninte.Nu inteleg ca iubirea e simpla si ca se simte ..si atat

7 comentarii:

  1. Iubirea este atât de simplă încât se supără şi devine uneori extrem de complicată...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Maya,

    Sunt de acord cu tine, astfel de exemple vad si eu peste tot in jur. Dar parerea mea este ca ce simt ele nu e iubire. Nu din iubire faci asa ceva..

    RăspundețiȘtergere
  3. @alina:nu stiu daca este.probabil e acel lucru ce ele il numesc iubire.desi tinde mai mult de dependenta

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i asa ca e asa? Sa zicem ca...atunci cand suntem undeva aproape de paradis ne imaginam ca ceva trebuie sa fie totusi in neregula, ca parca e prea bine, ca parca suntem prea fericiti si cred ca din frica de a nu fi dezamagiti sau de a nu s eintampla ceva rau, incercam sa vedem, sa aflam, sa filam...:-??

    RăspundețiȘtergere
  5. @hubba:daca ar fi numai cum zici tu si ar aparea fantezii

    RăspundețiȘtergere
  6. @maya: dependenta autoimpusa, obsesie, teama de singuratate, motivele sunt sute..dar niciunul dintre ele nu e iubirea. daca iubirea ar insemna astfel de reactii bolnave.. ne-am fi autodistrus demult :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @alina:s-ar parea ca pentru unii inseamna...

    RăspundețiȘtergere