08 ianuarie 2011

Back to the start

Pentru inceput, ascultati asta. E cam ce simt.

Dar daca tot am pomenit de "inceput", ajung exact unde vroiam. Adica la inceput. La ce inceput? La inceputul nostru! Cand ne-am cunoscut. Si in mod logic, nu eram impreuna. Dar din acel moment, cand am vorbit pentru intaia oara cu tine, vroiam sa te cunosc, vroiam sa fi doar a mea. Chiar daca aveam pe altcineva.
Da, te-am chinuit mult... stiu... dar crede-ma, inima imi dicta ceva, mintea imi spunea ca nu se poate, ca e gresit. Si din punct vedere moral era gresit, chiar daca emotional simteam altceva.
Nu puteam sa ma despart chiar asa de "ea". Desi imi doream. Am zis de multe ori ca fac, dar ma retinea ceva... nu stiu ce. Teama de un nou inceput? Poate. Teama de un sfarsit? Cel mai probabil. Teama de esec? Deloc. Dar... am facut pasul ala.... si pot spune ca e una din cele mai inteligente decizii ale mele. Si daca ar fi sa repet asta, cu siguranta as repeta. Dar tot pentru tine. 
Stii ce e cel mai interesant? Imi amintesc o discutie cu "ea": "Cred ca ma intalnesc cu fata asta" "Nu iuiulici, te rog. Mi frica sa nu te pierd" ... oare chiar exista intuitie feminina? Habar n-am, dar a functionat. Si sunt fericit ca m-a pierdut.
Aveam mai multe in gand, dar mi se imbina prea tare...

"Take what you can, give nothing back!"
Si in final:

Coldplay - The scientist
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

3 comentarii:

  1. Cand am dat play la song am crezut ca urma un post trist, intradevar povestea este trista pentru o persoana, dar daca poate voua v-a fost scris sa fiți împreuna ( WOW chiar am scris eu asta ? ) asa ca eu ma bucur pt voi daca va iubiti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca nu pentru persoana care crezi tu.
    Wow cum de ai scris asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Viorel, daca te referi la "ea" din poveste ca e trista, crede-ma pe cuvant ca nu are absolut nicio treaba cu asta. Oricum nu-i pasa... era doar ceva asa, sa fie. Asta pe final, evident. Asa ca... e bine mersi. Momente emo avea si inainte, si in timpul, si acum dupa :lol:
    Multumim

    RăspundețiȘtergere