20 martie 2009

Raspuns

As prefera ca cei care alegeti sa imi transmiteti ceva pe mess sa imi spuneti si cine sunteti.Pentru ca acum nu stiu cui raspund.
1.Nu postez poze sau date despre mine pentru ca vreau ca lumea sa cunoasca ceea ce scriu si atat.Fara legaturi in realitatea mea.
2.Nu cred ca o relatie cu cat mai lunga este mai valoroasa.fiecare relatie are o valoare care nu este data de timp ci de persoana de langa.Tocmai de asta nu cred ca trebuie sa plangem mai mult dupa cineva cu care am stat un an 2 etc.Oricat ar dura fiecare ne invata ceva ,care ne foloseste acum sau mai tarziu, si acel om are valoare.Spun asta pentru ca ma gandesc ca stam cu cineva care ne face sa ne simtim liberi si cu care ne simtim bine,chiar daca acest lucru e la inceput.Si pentru asta nu regret orice legatura,lunga sau scurta ,pentru ca fiecare mi-a lasat amintiri si lectii de viata.

3 comentarii:

  1. spune-mi 3 lucruri pe care le- regreti sau le-ai fi facut altfel daca ai fi avut o a doua sansa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un punct pe i clar şi la obiect. Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  3. @nemesis06:nu am nici unul in legatura cu relatiile trecute.Parerile de rau nu le iau ca regrete si tocmai de asta nu as schimba nimic.Cu celelalte aspecte ale vietii e altceva.
    @Cristian Lisandru : multumesc :)

    RăspundețiȘtergere