26 aprilie 2009

Stiti pers acelea care nu te cunosc dar zic ca ei te cunosc si ca ar tine la tine orice ar fi?ca doar imaginatia lor te-a facut,nu?dar cand nu esti cum doresc ei se fac ca nu te cunosc.uita ca existi si iti raspund ca si cand ai fi ultima persoana cu care ar vrea sa vorbeasca.dar ei nu au nimic cu tine[de cate ori ti-am repetat ca prefer adevarul ?].de fapt nu cunosc multe asemenea persoane.numai una.care s-a prefacut[da.te-ai prefacut] .care povestea de foste prietene ca sunt.... si de prieteni care il vorbesc pe la spate. Ca nu ar mai vorbi cu asa persoane dar pe care ii pupa in fund, dupa ce te ignora,[logic..nu inteleg beneficiul spiritual din asta ].Sincer nu pricep cum poti fi atat de ipocrit.te simti bine in pielea ta? Laudandu-te celor care nu te stiu ca esti sincer?si ca te bazezi pe „prieteni” care iti vor inchide fereastra de mess cand ai „nevoie” de ei? Pacat ca pe cei reali ii folosesti doar cand ai nevoie.
Totusi multumesc ca mi-ai aratat cum esti repede si ca ma ignori.ai inteles ca deranjezi.am vrut sa iti atasez poza dar am zis sa nu te jignesc.te recunosti si fara
p.s vezi sa nu aluneci de pe bloc cand mai privesti peisajul pentru ca nu are cine sa te sustina si sa zambeasca cand vei fi trist.
Continuare Bucati din realitate

2 comentarii:

  1. oamenii sunt ciudati, egoisti si rai... trebuie sa inveti sa alegi exceptiile.. take care!

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai de asta am ales sa il ignor :)
    dar nu mereu vezi repede cum e cineva

    RăspundețiȘtergere