28 noiembrie 2009

Not stupid in love


Ca sa nu fac un roman pe la Hubba continui aici :D
Sincer nu cred ca iubirea te prosteste ci ca asa ai fost mereu.exista euforia de inceput dar asta nu inseamna ca nu ii vad defectele [da,toata lumea are asa ceva] dar le accept pentru ca il iubesc[vorbim aici de anumite defecte..fiecare are anumite chestii care nu le accepta].
Se spune ca femeile cred ca pot schimba un barbat de aceea il accepta asa la inceput.Insa barbatii vor ca ele sa ramina asa cum sunt.Ciudat ,nu?Pentru ca dupa o vreme ele se schimba iar ei nu accepta sa fie schimbati.Astea sunt inceputurile naspa.
Cele care se respecta pe ele ca fiinte nu ar accepta sa fie lovite[chiar si verbal].Asta ar da dovada de prostie nicidecum de iertare.Ai ierta pe cineva pe care nu l-ai cunoaste si te-ar lovi?In mod sigur nu.Atunci cu ce e mai bun cineva pe care cunosti si face asa?Daca chiar nu ati putea trai cu asta pe constiinta,iertati-l dar si uitati ca exista.
Si cred ca iubirea exista dar nu e gasita prin acceptarea a orice ni se ofera.[legat de asta am gasit un articol aici]Si cand e reala poti suferi ...si asta sa fie reala la ambii dar atunci nu iti pare rau de nimic din ce ai facut.Pentru ca ai facut asta ca simteai .

3 comentarii:

  1. Nu mi se pare normal ca o femeie sa accepte sa fie lovita, adică injosita si umilita. Si nu mi se pare normal sa lovești o femeie.

    RăspundețiȘtergere
  2. nici mie si nu pricep de ce altora li se pare

    RăspundețiȘtergere
  3. Evident ca si eu sunt anti violenta,spun insa ca suntem proaste, naive, fraiere, orbite pentru ca permitem prea multe si nua ma refer la micile compromisuri pe care le facem pentru binele relatiei, ci la momentele in care purtam ochelari de cal si nu vrem sa vedem cum e de fapt persoana de langa noi.
    Hubbis.

    RăspundețiȘtergere